Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J28o61s77e56f 96P38a27v64e55l

28. 7. 2016 12:52

Žádná investice do státního hotelu Thermal nezastaví jehodramaticky se zhoršující ekonomické výsledky. Pokles tržeb v řádu desítek milionůkorun by měl být dnes prvním tématem. Nejprve vrátit výkony hotelu před rok2015 a pak případně poskytnout veřejné peníze! Jako kouřová clona se ale šířítéměř poplašná zpráva o technickém stavu hotelu. Hotel se zase po šesti letech asiřítí do ztráty a tak se hledá výmluva - no přeci technický stav a úbytek ruskéklientely. Přitom všechny jeho avizované problémy mohl hotel vyřešit zvlastního provozu, mnohé investice se mohly navrátit v jeho úsporách. V roce 2009, 2010 otřásla i českou ekonomikou světovákrize. Hotel Thermal v té době zlikvidoval ztrátu a začal generovat zisk - a toje ten malér. Bývalé vedení hotelu ukázalo, že to jde. Výroky o nevyhovujícím technickém stavu jsouvelmi nezodpovědné. Kdo by do takové ruiny jezdil a přivážel své peníze? Namístoveřejné sbírky na opravu bazénu (sic!) stačí výměna vedení hotelu.

Ministerstvo financí se bude podle svých vyjádření usilovněsnažit vtáhnout město a kraj do problematiky hotelového venkovního bazénu. Je nutné připomenout, žebazén je především přidanou hodnotou hotelu Thermal.Tento hotel je jediný široko daleko, který má dva bazény.Bude-li město a kraj zvažovat spolupráci s ministerstvem financí, pak by dle mého názoru měly trvat naúčasti v orgánech státní akciové společnosti a s tím spojené kontrolehospodaření hotelu. Oba subjekty musí mít nejprve možnost nominovat dopředstavenstva a dozorčí rady své odborníky, tak jako tomu bylo i v minulosti.Úkolem a cílem všech pak musí být maximálně zlepšit upadající ekonomickévýsledky hotelu. Nejprve musí být aktivován potenciál hotelu a pak teprvepeníze daňových poplatníků!

O tom, jak hotel Thermal hospodařil v letech 2009 - 2014,jasně vypovídají výroční zprávy. Rok 2015 byl včetně obchodní strategie plně vrežii nového vedení hotelu včetně představenstva a dozorčí rady (viz obchodnírejstřík) a tristní výsledek 3,2 mil. Kč hovoří za vše!

0 0
možnosti

špatně předpokládáte, že premiér a prezident slouží lidu..tito pánové jsou součástí POMOCNÉ ELITY, která jak z názvu vyplývá SLOUŽÍ a pomáhá DISKRÉTNÍ ELITĚ..., které sice vládne, ale kterou nikdo nezná.....když si uvědomíte tento vztah, najednou vám bude mnohem více jevů jasnějších....

1 0
možnosti
Foto

Kdy by byl hotel Thermal privatizován, Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech by nejspíše skončil.

1 1
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1809x
Ekonom, podnikatel, místopředseda ODS Praha. Narozen v roce 1972 Praze, kde také s rodinou bydlí. Během svojí profesní kariéry působil v několika společnostech na manažerských pozicích. Nyní soukromě podniká. Členem ODS je od roku 1996, místopředsedou ODS Praha od listopadu 2013. Věnuje se oblasti ekonomie a podnikání.

Seznam rubrik