Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To snížení daně je u nás jen a jen proto, že takové snížení je v zemích EU. Víte, ceny produktů vůbec neodpovídají mezioborové proporcionalitě. Už 26 let se do zemědělství nikdo nehrne -naopak je a bude problém, kdo zde bude dělat a ješte hůře, kdo profesionálně řídit. Vy podnikáte - tak se na to dejte a zrovna na ty prasata - tam vás čeká "zlatý důl" !

1 0
možnosti

J84a61r13a 17R24a45n16k

8. 11. 2016 21:13

Tak pokud mne stoji prepocteno na koruny v Kanade 1l benzinu asi 20KC, proc musi byt v CR za tak vysokou cenu?

0 0
možnosti

P10e80t97r 21B87r19o20ž

8. 11. 2016 18:54

Inu, Agrofert podniká i v živočišné výrobě.

Ještě by měly být zemědělské stavby osvobozeny od DPH, aby se Čapí hnízda stavěla levněji.

0 0
možnosti

"Zemědělcům" cpou horem dolem. Já když si koupím 5kg brambor, tak nenajdu jeden jediný zdravý. Nějaké podmínky, by nebylo špatné nastavit.

2 1
možnosti

Mimochodem pouze připomínám šaškárnu, která poslední projednávání zákona o tzv. zelené naftě provázela:

Poslanec Urban za ČSSD navrhl rozšířit toto zvýhodnění na všechny. Ministr financí si začal naříkat, jakou to udělá do státního rozpočtu díru, nicméně část poslanců vládní koalice z toho byla natolik zmatená, že tento pozměňovací návrh odsouhlasila. Poté se hlasovalo o celém znění novely včetně tohoto pozměňovacího návrhu a ejhle, ministr financí najednou hlasoval PRO. Desítky milionů pro Agrofert najednou převážily několik miliard ze státního. Poté se schůze přerušila a jeden z nastrčených poslanců zažádal o opakování hlasování, jelikož se netrefil a omylem zmáčkl chybné tlačítko. Vše nakonec dobře dopadlo, poslanci dostali správné notičky, a zvýhodněni byli pouze zemědělci.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS