Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V61á70c72l98a88v 55M49a42c52h

14. 10. 2016 11:21

úspěšná reforma Evropské unie je stejně pravděpodobná jako vysvěcení pekla

RvEURv

6 0
možnosti

J59a22n 18Š44e30s60t86á63k

14. 10. 2016 10:12

no jo, dřív jsme odváděli vše Sovětům, dnes třeba 40 miliard předloňského zisku bank zase přátelům na Západ;-D

2 0
možnosti

Zatlouká ... bohužel je těch hřebíčků příliš málo a jsou to teprve ty první.

Zvonka to vyzerá na metodickou chybu francouzských poblitiků - nejedná se o české řidiče, ale o české firmy. Autodopravci, povstaňte! ... nejlépe v bruseli - tam máme Svý lidi.

2 0
možnosti

O iluze života v EU jsme přišli brzy a dál se jen potvrzuje, že toto sklerotické společenství je vlastně novou formou diktatury a totality podobné těm, které jsme už několikrát zažili a nemá daleko k vězení. Ovšem položme si otázku, co by následovalo v případě vystoupení? S takovým prckem, jako je Česko, by si EU snadno poradila. Když teď je život v EU obtížný, pak by nám ho ouřadové z Bruselu otrávili natolik, že by byl nesnesitelný. Podle všeho je jediným rozumným a odpovědným řešením zůstat a pokoušet se o reformy, s nimiž by se nám volněji dýchalo. K tomu však potřebujeme lepší vládu s razantním a nápaditým premiérem, který dokáže krok za krokem probojovávat výhodnější podmínky. Toho můžeme dosáhnout ve volbách. Bohouš toho není schopen, je mdlý, vystrašený a bez nápadu.

5 0
možnosti

"co by následovalo v případě (našeho) vystoupení?"

Což takhle dát si pokus?

2 0
možnosti

Snili jsme?

Jak kdo. Já například nikoli. Já jsem hned věděl, že je to stejný nesmysl jako Pražské jaro 1968.

Stejně jako tehdy mělo být jasné, že za prvé Dubček ani nechce zajít příliš daleko a za druhé že Brežněv nic takového ani nepřipustí, tak v době referenda a vstupu mělo být každému jasné, že sen o všeobecné rovnosti nebude nikdy uskutečněn. Že v případě západní Evropy nenastoupí tanky, nýbrž úřední obstrukce, ale realita planety je taková, že všeobecná rovnoprávnost je prostě utopie.

Jak říkám, věřit tomu, to byla stejná naivita jako věřit v úspěch Pražského jara.

11 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1809x
Ekonom, podnikatel, místopředseda ODS Praha. Narozen v roce 1972 Praze, kde také s rodinou bydlí. Během svojí profesní kariéry působil v několika společnostech na manažerských pozicích. Nyní soukromě podniká. Členem ODS je od roku 1996, místopředsedou ODS Praha od listopadu 2013. Věnuje se oblasti ekonomie a podnikání.

Seznam rubrik